Telefoon:0617165500       lichtopjeleven@live.nl

   Seksuologisch hulpverlening: 

Relatieproblemen voortkomend uit seksuele spanningen (seks is een beladen onderwerp geworden)

Onder seksuologische problemen vallen de volgende problemen:

Weinig/geen zin in seks, Erectieproblemen, Pijn bij het vrijen, Moeilijk of niet opgewonden kunnen raken, Vroegtijdige zaadlozing, Orgasmeproblemen (moeite met/geen orgasme),Verschillende behoeftepatronen tussen partners, Bekkenbodemproblematiek; problemen met plassen en/of ontlasting én vrijen, Zich niet kunnen uiten in seksualiteit, Seksuele ontevredenheid in het algemeen, Seksverslaving/ hulp aan partners

Er zijn veel mensen met vragen of problemen op het gebied van seksualiteit waar zij zelf niet uitkomen. Bovendien is het voor velen geen makkelijk onderwerp om over te praten. Problemen op het gebied van seksualiteit kunnen variëren.
Bij de een zijn ze concreet en vooral lichamelijk van aard, bij de ander ligt het persoonlijker en ingewikkelder. Vaak trekt seksuele problematiek een sterke wissel op de relatie.

Stellen vermijden het vrijen en praten hier ook niet over, omdat zij geen oplossing meer zien. Gelukkig zijn deze problemen tegenwoordig met de juiste hulp te behandelen.

Deskundige hulp

Als u er zelf of met uw partner niet meer uitkomt kunnen we er samen proberen uit te komen. Ook voor vragen of praktische informatie over seksualiteit kan ik u helpen.